Здравейте!!

Използвам блога тук,за да споделям с околните какво ми се случва напоследък...правя го в социалната мрежа,тъй като хората около мен, не винаги ме разбират и ме обвнияват :))

Така...от къде да започна,всичко е нагоре с краката.Облегнете се назаде,може да пуснете и музика и се потопете в моята история...

На 17години съм,живея в не много голям град,където всичко се знае и всичко се разбира с времето..скрити неща не остават.
Вече близо година поддържам приятелство с едно момиче от моя клас,приятелство като е като между децата в детската градина - чисто,искренно и силно.Споделяла съм и хиляди мои тайни,дребни,едри,безлични..всякакви - естествено и тя на мен.
Хората в града ни говорят всякакви неща за нея..само лоши работи,на които аз естествено не вярвах..до скоро :)
Преди около 2месеца,тя ме запозна с един от най-добрите приятели на братовчед й.Момчето ми допадна страшно много и започнахме да излизаме..събрахме се и за сега сме двойка,но това което ме накара да пиша тук - сега започва :)
Казвали са ми да внимавам,да не и се доверявам,защото моята приятелка го е харесвала и то не малко..искала е да спи с него и му се е предлагала.Признавам,беше ме малко страх да повярвам и да потърся истината,но събрах смелост и се разрових,когато разбрах от сигурни хора ( от приятелия ми ) че са спали.Било е преди да се запознаем,но са спали заедно,тя е искала страшно много да бъде с него,а на въпроса ми " Имала ли си някога нещо към приятеля ми,спала ли си с него" тя просто отговаряше с "Не" ... Когато разбрах и писах,че приятелството между нас няма да продължи и не искам повече нищо от нея,тя продължаваше да отрича - сега и двамата ме обвиняват,че съм жестока...АЗ или ТЕ? ..